woensdag 25 mei 2016

EEN NIEUWE START

Afgelopen week liep ik door het tuincentrum, en mijn oog viel op een ketting met schelpen.
Normaal ben ik niet zo van de schelpen, maar de kleuren spraken mij enorm aan ( ik ben nog steeds van de donkere kleuren ) mooi donker, in alle tinten bruin/paars. Thuis gekomen heb ik de schelpen en de stukjes hout los geknipt, en ze in een oude houten bak gelegd.
In de keuken hebben wij een eethoek geplaatst, eerst stond hier het eilandje, toen een hele tijd niets, maar mijn man vond dat toch te kaal...hij vond de keuken niet af...eerst dacht ik..ja..dan ben ik de ruimte kwijt, dus geprobeerd met een tafel die we al hadden, en het stond eigenlijk best wel leuk. Mijn man een andere tafel gemaakt, en cross stoeltjes besteld...waar weer weken levertijd op zat...en uiteindelijk is het dit geworden...en ik moet zeggen...HIJ heeft wel gelijk gehad, het is leuker nu.
Houten bak gedecoreerd met IRON BUSH

Ik ben nog steeds heel blij met mijn grote houten bak...je kunt er zoveel leuke dingen mee doen. Dit keer heb ik er een andere houten bak ingezet, met alle hoorntjes die ik had, en een stenen vijzel.
´s-avonds en soms overdag brandt er een kaarsje in de vijzel...bij de nieuwe winkels van de Blokker heb ik het merk Spaas ontdekt, de groene ruiken heerlijk zomers fris...en ze branden ook nog eens mooi gelijkmatig op.
Mijn nieuwe stolpen van HOFFZ

Nu is het weer gedaan met de Witte regen, maar een paar weken
geleden kon ik hiervan genieten, inclusief een heerlijke geur.


Ik heb best wel veel tuinbeelden...ze staan in heel de tuin, verstopt tussen het groen, of op een zuil.
Dit is de mooiste tijd van het jaar, alles is zo mooi fris groen...nog even wachten en de rozen bloeien ook weer.

Ik ben blij dat ik mijn beslissing om te stoppen met bloggen niet doorgezet heb...het voelt goed.

We gaan er weer een mooi blogjaar van maken.
Dank jullie voor de reactie´s. dat heeft me goed gedaan.

Liefs,
Inge