zaterdag 4 juni 2016

OVER FLINSTONE´S EN IJZEREN STAAFJES

Ik zocht iets leuks voor in de bijkeuken, waar ik mijn handdoek aan kon knopen. Bij de webshop lots off Moly heb ik het gevonden.

Maar toen mijn Zoon thuis kwam...keek hij naar het rekje en zei...zooo hebben de Flinstone´s de wielen van de auto verloren...nou ja...zei ik...lachen natuurlijk, maar ik ben er blij mee hoor.
De linnen handdoek die eraan geknoopt is heb ik bij het Zweedse warenhuis gevonden.
Ik heb een zwak voor kandelaren..als ik er eentje koop geef ik er toch vaak mijn eigen draai aan.
ik zet er dan een ijzeren staafje tussen... ik zaag de kandelaar door op een punt waar ook een gat in geboord kan worden, dus op een breed stukje. Het ijzeren staafje wat ik ertussen zet is geroest...dat is veel leuker dan een nieuw staafje...met een houten hamer sla ik het staafje in het geboorde gat...geeft toch meteen iets extra´s.
Ik combineer verschillende geroeste staafjes


Vorige week ben ik met mijn vriendin naar het open huis van Landelijk en sober wonen geweest...het was erg gezellig. Ik had al langer zin in een hoge vloerlamp met natuurstenen voet, die heb ik gevonden...hier stond eerst een vloerlamp van het Zweedse warenhuis, maar dit is zoveel malen mooier. het kapje met de leuke naam Herfst heb ik er ook meteen bij gekocht, de kleur heeft wel iets weg van piombo (CC)
De grote oliekan heb ik er ook gekocht, het kleintje had ik al.Enige tijd geleden had ik de luiken op de slaapkamer in de kalkverf gezet, de kleur was Beton. Ik had er meteen al spijt van...want ik ben van de donkere kleuren, en ik vond het erg kil...dus ik heb ze afgelopen week overnieuw gedaan, en ditmaal heb ik de kleur Gritti gebruikt...dat is en blijft toch wel een hele mooie kleur hoor Gritti.
Het ossenoog heb ik gevonden bij het Jagershuis,
Het was een spiegel.

Het laddertje wat eerst in de kamer stond heb ik buiten gezet, gewoon tegen een boom...en kijk eens nu de klimop groeit, hoe mooi het verweven is met de natuur...

Ik heb een INSTAGRAM pictogram toegevoegd aan dit blog...dagelijks plaats ik hier een foto, neem gerust een kijk op mijn INSTAGRAM pagina.

Inge