zaterdag 27 augustus 2016

TAKKEN EN SFEERPLAATJES

Eigenlijk was ik iets anders van plan vanmiddag, maar daar is het te heet voor, dus nu zit ik tussen open deuren, met een zuchtje wind deze post te tikken...goed vol te houden zo!
Ik ben géén Zomermens, dus deze warmte is niets voor mij...om afkoeling te zoeken ging ik van de week naar de bloemist, want daar is het heerlijk koel...en op mijn gemak heb ik een rozenbotteltak uitgezocht, na een tijdje had ik een mooie gevonden, en was gelijk weer afgekoeld.
De takken zijn best prijzig vond ik, maar
ze zijn heel mooi vol, met veel bottels.

Ze zijn zo sfeervol bij de sobere spulletjes die ik heb.Al zeg ik het zelf...ik vind mijn kast zo mooi, ben blij dat ik aan de klus begonnen ben...ik vind geverfde kasten heel mooi, maar het kan ook teveel worden, en dat werd het hier...(er staan nog drie kasten in de kamer, en die zijn wel geverfd)
Mijn nieuwe stoelen had ik al een tijdje, maar we hadden de verkeerde pootjes besteld...kleurde helemaal niet mooi bij de stof. Mijn man zei...dat gaat er zomaar niet af...dat is twee componenten lak...ik ben toch aan het schuren begonnen, mislukt het, dan kan ik ze verven dacht ik...maar het vloog eraf, ik heb ze daarna in de Paste Wax gezet, in de kleur Carbon.

Ben blij met de bomen naast de serre,
een natuurlijke parasol.

Ik heb eens een keer schaaltjes op mijn
balusters gezet, ´s-avonds branden er kaarsjes in...


Zo...ben weer afgekoeld...erg hé...iemand die niet gek is op de Zomer.
Ik zie aan de Eikenblad Hortensia dat de Herfst in aantocht is...ze verkleuren van wit naar Groen en Roze...Herfst...mijn favoriete jaargetijde...

Fijn Weekend,
Inge