woensdag 19 oktober 2016

HET IS WEER DE TIJD VAN HET JAAR......

Om het binnen extra gezellig te maken. Soms komt er iets voorbij op het internet, en dan weet je, hier moet ik snel bij zijn...dus ik bestelde bij DECO ENZO deze HOFFZ roest draadballen. Ze zijn werkelijk waar heel mooi, en op IG kwam een leuk idee voorbij om ze met mos te vullen, maar je kunt ze natuurlijk ook zo laten. Ook zit er een haakje aan, om ze misschien straks in de Kerstboom te hangen. Voorlopig liggen ze hier in een oude houten schaal.
met mos en zonder mos geeft een leuk effect.


Op IG zie je de mooiste spullen voorbij komen, zo zag ik een tijdje geleden deze krans voorbij komen, maar jammer genoeg was hij toen al verkocht, er worden er maar enkele gemaakt door Carla van VOC2012, een paar weken geleden kreeg ik een mailtje, dat ze er voor mij ook een wilde maken, ik was zo blij als een klein kind, want het is een prachtstuk. Het is een krans van dadeltakken gecombineerd met asparagus, de krans staat op een oud stuk hout.
Sommige dadels verkleuren al naar paars...mooi hé

Rozenbottels mogen ook niet ontbreken 

Deze dadeltak is van vorig jaar...
mooi ingedroogd.Hoekje van onze slaapkamer, ook Rozenbotteltakken in een houten plukmand. Het oranje kleurt ook nog eens mooi bij de Gritti muren. Het krukje heeft een tijdje buiten gestaan en is nu mooi verweerd.


In deze tijd van het jaar is het zo leuk om mosballen te maken, en het is zo klaar, met een geweldig groots resultaat. Deze mosballen liggen in een houten trog, samen met de nieuwste houten ballen van HOFFZ, met leuke details, er zitten ik weet niet hoeveel roestige schroeven in, een erg mooi geheel.
Ook nog een krans van Hoptakken gemaakt

En kaarsen mogen natuurlijk ook niet ontbreken.


Het hartje in de oude houten schaal, is een geurornament, gekocht bij FLEKZER..en het ruikt heerlijk, en ook nog eens mooi sober van kleur.

Tot de volgende keer,
Inge